Живот
17. March 2016 - 11:08

Пронашла фотографија од нејзината мајка кога имала 25 години и открила мистерија која...

Децата понекогаш може да бидат вистински копии на своите родители. Исто како некој да ја одбрал опцијата copy/paste! Ема, нашла една фотографија од својата мајка во стара книга и се изненадила, а еве и зошто!
 
Ако сте мислеле дека воопшто не личите на своите родители, ќе се изненадите колку сте во заблуда!
На ове фотографии од семејните архиви ги гледаме родителите и нивните деца во идентични пози, сликани по 20 години.
 
Еве неколку примери, кои докажуваат голема сличност.