Македонија
15. April 2018 - 12:50

Пронајден паричник со 24.000 денари - се бара сопственикот

На социјалните мрежи се бара сопственикот на паричник кој е пронајден во Тетово. Во паричникот има 24.000 денари и сите лични документи на сопственикот.