Македонија
6. September 2017 - 8:51

Промоција на проект за следење на реформите од планот 3-6-9

Институтот за демократија „Социетас Цивилис” - Скопје заедно со канцеларијата на Фондацијата Конрад Аденауер започнуваат со реализација на проектот за следење на имплементацијата на „Планот 3-6-9” на Владата на Република Македонија.

На презентација на проект „Набљудување на напредокот во пристапните реформи на Македонија кон Европската унија, поканети се претставници на Владата на РМ, на граѓанските организации и академската јавност, како и на странските претставништва присутни во Република Македонија.