Живот
7. October 2016 - 16:39

Проколната модна писта: Овде манекенките постојано паѓаат

Годинешната Недела на модата во Торонто дефинитивно ја одбележа пистата, која судејќи по се е проколната.

Манекенктие кои ги носеа моделите Микаел Кале една по друга се лизгаа, а некои и дури паѓаат на истото место од модната писта.

Ова секако предизвика големо внимание кај медиумите, а моделите без оглед на “нездгодната“ писта одлично се снајдоа на ревијата.