Свет
29. November 2016 - 17:06

Проговори еден од преживеаните фудбалери на Чапокоензе, ова се неговите први зборови

Еден од преживеани фудбалери на Чапокоензе, Алан Рушел, иако се здоби со тешки повреди на главата, е во добра состојба и може да зборува.

27-годишниот фудбалер кој за Чапокоензе настапува како позајмен играч на Интернационал во болницата ги изговори првите зборови, а тие се: 

„Дали некој ќе може да се погрижи за мојот венчален прстен?“