Македонија
17. December 2020 - 19:30

Приведен скопјанец баран за сторено кривично дело „убиство“

Полициски службеници од ЕВР Ѓорче Петров денеска (17.12.2020) го приведоа Г.С. од Скопје од Скопје, кој се барал со потерница од Основното јавно обвинителство Скопје поради сторено кривично дело „убиство“ од чл. 123 ст.2
т.5 од Кривичниот законик. Лицето е предадено во Затвор Скопје.