Македонија
22. August 2020 - 18:42

Превртено возило на автопатот Скопје - Тетово

Возило се преврти на автoпатот Скопје -Тетово пред клучката за влез во градот. За сега нема информации за евентуални жртви или повредени, а очекуваме детали од МВР. Сообраќајот веднаш по тетовската патарина се одвива само во една лента, а полициски службеници го регулираат. Во моментов пристигна екипа на шлеп служба за да го отстрани возилото.

 

Даниел Василев