Македонија
26. September 2021 - 9:39

Прекинато водоснабдување за дел од корисниците поради дефект на водоводна цефка на „Јури Гагарин“

Со прекинато водоснабдување денеска ќе бидат дел од корисниците од улиците „Јури Гагарин“, „Козле“ и улиците „Мокра“, „Струшка“ и „Кораб“ поради уличен дефект на водоводната цевка Ф80мм на улица „Јури Гагарин“ 62а.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до завршување на дефектот, соопштија од ЈП Водовод и канализација.