Џет-Сет
1. February 2017 - 14:32

Познатата пејачка на социјалните мрежи објави видео кое ќе ви го стопли срцето

Српската пејачка Весна Џогани ужива во тоа што е мајка, па се труди да го мине квалитетно време со својата ќерка. 
 
Пејачката на социјалните мрежи објавила видео на кое се гледа како вежба, а друштво и прави нејзината ќерка, која со трпеливо го следи секој нејзин чекор.