Џет-Сет
15. February 2017 - 15:32

Позната фолк пејачка го исфрли синот од стан - не можела повеќе да го трпи!

Злата Петровиќ го исфрлила од станот својот син Мики Дедиќ во кој живеел откако се развел. Односите меѓу пејачката и нејзиниот син толку многу се изладиле што скоро и не зборувале. Се започнало откако Злата дознала дека нејзиниот син повторно почнал да се коцка, поради што пред неколку години имаше сериозни проблеми.
 
- Злата пред неколку години му рече на Мики дека нема намера повеќе финансиски да му помага и дека ќе мора да се грижи сам за себе и своето семејство. Таа и хасан ги покрија сите негови долгови и после тоа се беше во најдобар ред. Меѓутоа, во последните месеци тој повторно се врати на старо, се разведе од сопругата и престана да живее во станот на Злата, - изјавила за српските медиуми блиска пријателка.
Пејачката, без конкретно објаснување му соопштила дека мора да го напушти станот.
 
- Пред два месеци Злата му рече на Мики да се исели од станот, бидејќи таа сака да го изнајмува. на никој не ни беше јасно зошто го стори тоа, тоа е мал стан. Од кирија за него може да добие само 150 евра. Не верувам дека парите и се толку голем проблем. Убедена сум дека тоа го направила, за да му дојде „памет“ на Мики, - заклучил изворот.