Живот
30. October 2015 - 15:36

Постојано му снемувало пакети од дворот, па поставил камера - Еве што имало на снимките!

Кога чекате да ви дојде некој нарачан пакет, ништо не може да се мери со возбудата која ја доживувате кога конечно ќе ви стигне на домашната адреса.

Меѓутоа, доколку чекате подолго од очекуваното, низ вашата глава проаѓаат идеи и почнувате да размислувате на најлошото. Можеби пакетот е испратен на погрешна адреса, можеби е изгубен, или најлошо од се, можеби некој го украл...

Токму ова последното го доживеал еден човек кој одлучил да постави камера пред својата куќа, бидејќи имал претчувство дека некој му ги краде пакетите.

Бил шокиран од снимките...