Бизарно но вистинито
29. March 2017 - 0:01

После водење љубов жената искрварела до смрт- докторите не можеле да помогнат

Бушари земал пилули за зголемување на потенцијата, а после жежок секс, жената искрвалила и умрела на самото место.

На Бушари му се заканува смртна казна ако се докаже дека е виновен, на суд.

Обвинителот Хамед, нагласил дека Бушари незаконски предизвикал смрт на неговата партнерка, во неговиот дом на трети Октомври.

Бушари и Адеџувон, работеле како чистачи на улиците, и биле во врска.Тој ден Бушари ја испил мешавината од билки за зголемување на потенцијата пред да има секс со својата партнерка.

Одбраната пак тврди дека Бушари незнаел дека нешто не е во ред со својта, партнерка се додека не видел дека крвари од нејзините гениталии.

Жената умрела а тој повикал Полиција.