Здравје
17. October 2015 - 10:35

После ова видео никогаш нема ни да помислите на виршли - Погледнете како се прават

 
Знаеме што мислите "Веќе знаеме како се прават" но дали сте знаеле откако ќе ја изедете вашата прва виршла, шансие за да добиете рак на дебелото црево се за 21 процент поголеми.
Американскиот институт за истражување на рак ни даде уште едена добра причина да се ослободиме бар од оваа брза храна. Спрема новото истражување, доколку јадете повеќе од 12 виршли месечно го зголемувате ризикиот од појава на леукемија.