Живот
1. April 2016 - 21:27

Pornhub со прво априлска шега - Порно филмовите денес ги смени со ...

Pornhub веројатно нема проблем со посети, но денеска добија посети од многу поширока публика. Причината за тоа е духовитото првоаприлско ребрендирање кое е целосно безбедно за гледање и од работа.

Популарната порно дестинација денеска го смени името од Pornhub во Cornhub, а место жешките видеа во листата на насловната има пченки. Ако сакате да ја видите страницата, едноставно кликнете на Pronhub.com.

За жал, кликањето на некој од линковите нема да ве однесе на видео со секси пченка, бидејќи целата првоаприлска шега е само „скин“ над вообичаената страница.