Џет-Сет
3. February 2018 - 14:08

Поради овој потег - фотографијата на Меланија стана хит на социјалните мрежи

Доналд и Меланија Трамп со секое јавно појавување стануваат тема на муабет.

Овој пат главна ѕвезда на интернет е првата дама на Америка.

Меланија седи додека нејзиниот сопруг Доналд има говор за семејството.

Пред крајот на говорот присутните станаа и почнаа да му аплаудираат на претседателот, додека првата дама ладнокрвно седеше.

Зошто Меланија не стана останува мистерија.