Бизарно но вистинито
14. August 2017 - 13:42

Поради новиот предизвик жените прават бизарна работа со своите гради

Уште еден исклучително бизарен тренд ги зафати жените во Кина, а полека се шири кон остатокот од светот.
 
Ставаа лименки меѓу своите гради, редеа и монети на клучната коска, но сега се надминаа самите себе во однос на чудни предизвици.
Сега ги стегаат своите гради во форма на срце, а фотографиите ги објавуваат на „Weibo“ нивна верзија на „Facebook“.
 
А која е целта на оваа игра? - Да докажете дека имате доволно големи гради за овој предизвик.
Секако, сето ова не можеше да мине без потсмев, па иако со ова се докажуваат жените се приклучија и неколку мажи „подготвени“ за овој предизвик.
Веројатно овој тренд ќе се прошири надвор од Кина, но да се надеваме дека нема да трае долго.