Македонија
5. October 2015 - 13:24

Понеделник 12 октомври неработен ден за сите граѓани

Денот на народното востание 11 октомври 2015 година (недела), односно 12 октомври (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на сите граѓани на Република Македонија им го честитаат Денот на народното востание.