Македонија
22. March 2021 - 13:32

Полицискиот час продолжен за уште две недели

Полицискиот час на територијата на целата држава продолжен за уште две недели.

- Владата на Република Македонија на денешната 56-та седница, по препорака на Комисијата за заразни болести, донесе одлука да биде продолжена актуелната мерка за забрана и посебен режим на движење на граѓаните на целата територија на државата во временскиот период од 22:00 часот до 05:00 часот, почнувајќи од денеска, односно од 23 март до 6 април, соопштија од Влада.