Живот
10. September 2017 - 18:38

Полицијата упаднала во куќата на познат дилер - Кога влегле во неговата соба затекнале сцена која ќе ја памтат цел живот!

Следното видео е снимено во главниот град на Перу, Лима, а покажува упад на специјалните сили во куќа на препродавач и дилер на опојни дроги.

Ова видео не би било посебно ако при упадот во собата полицијата не налетала на Хосе Билбао Риверса како седи во собата на мала кантичка и врши голем анужда! 39 годишниот Хосе кој е пронајден на првиот спрат од куќата, тврдел дека ништо не знае за продавањето на опојните дроги и дека пати од честа диреја.

Полицајците потврдиле дека „несрекникот“ припремл кесички кокаин на приземјето и дека побегнал на спратот кога слушнал дека во неговата куќа ќе провали полицијата.

Погледнете како изгледало тоа:

youtube.com/watch?time_continue=38&v=ZaT7QJjbi0M