Џет-Сет
9. February 2017 - 14:55

Погледнете како изгледала Марија Шерифовиќ како тинејџерка

Верица и Марија Шерифовиќ се појавија заедно во емисијата на водителката Наташа Илиќ  во 1998 година каде ја испејаа песната „Моје бубице„

Марија тогаш имала само 14 одини и и бил прв телезизиски настап.

Денес таа е еден од најдобрите вокали во Србија а слушнете како звучела како тинејџерка: