Македонија
1. October 2020 - 9:08

Почна учебната година во училница за учениците од 1 до 3 одделение

Наставниците ги пречекаа учениците надвор со посебни протоколи. Децата дезинфицираа раце и со маска на лице влегоа во училиште. Приемот беше во различни термини за сите три одделенија. Со песна за среќен почеток беа дочекани првачињата. Денеска ќе имаат само еден одделенски час.

 

Мирјана Давидовска