Џет-Сет
30. April 2018 - 16:55

По разводот од Дарко Лазиќ, Ана Севиќ во прегратката на овој познат маж!

Ана Севиќ, по објавувањето на нејзиниот развод од Дарко Лазиќ, не мирува.
Пејачката цело време патува, а синоќа случајно или намерно се најде на Копаоник каде се одржува фестивалот „Музичка недела“. Ана цела вечер уживаше во хитовите на „Магла бенд“, а во еден момент таа беше фатена од фотобјективите во прегратка на фронтменот на групата – Владан.
Тие беа прегрнати, држејќи се за раце, а Ана за оваа пригода беше облечена во посебна гардероба со длабоки расцепи. Насмевките кажуваат повеќе од илјада зборови …
 
„Помислив на стиховите од нашата нова песна „Само вечерва појави се“ и се појавија гледам, некои убави и драги лица тука. Мило ми е што се овде“ – мистериозно изјавил Владан.