Џет-Сет
8. August 2018 - 10:54

Пинк примена во болница

Поп ѕвездата Пинк била принудена да ја откаже неколку концерти во Австралија поради стомачен вирус, поради што дури два дена била примена во болница. 
 
- Пинк ќе остане во болница еден ден за да и биде укажана помош и побрзо да се опорави, пишува на Твитер.