Џет-Сет
17. November 2016 - 10:59

Пејачки од српската естрада кои биле со политичари

Сите ја знаат љубовната приказна на Цеца и Аркан, но постојат и други пејачки и пејачи од српската естрада кои биле со политичари.
 
Аркан полудел за Цеца и брзо се оженил со неа. Таа љубов траеше неколку години, додека не го убија, а од бракот Цеца ги иима двете деца, Анастасија и Вељко.
 
Ивица Дачиќ одел по стапките на Аркан, па својата сопруга ја оженил кога имала 19 години. Таа тогаш била танчерка кај Џоле Џогани.
 
И Наташа Беквалац е во брак со сопругот Љуба, кој од минатата година ја направи жена на политичар.
 
Весна Венди Вукелиќ била во врска со Воислав Шешељ.
 
Весна Змијанац пак беше во врска со лидерот на Социјалистичката партија на Србија од деведесетите, Милорад Вучелиќ.