Свет
5. July 2016 - 14:33

Паника во Марсеј: Евакуиран аеродром, пронајден сомнителен пакет

Аеродромот во Марсеј е евакуиран поради сомнителен пакет. Бројни полициски сили се наоѓаат на лице место.

Аеродромот се наоѓа на 27 километри од Марсеј, тој е најпрометен аеродром во Франција.