Фудбал
17. јуни 2021 - 15:42

Пандев ја затресе мрежата на Украина - голот не е признат

По серијата од два гола на Украина, Пандев ја затресе мрежата на Украинците.

Сепак овој гол не е признат, бидејќи Пандев се наоѓаше во офсајд позиција.