Интернет
3. November 2017 - 11:47

Падна „WhatsApp" ширум светот

Популараната апликација за комуникација Вотсап (WhatsApp) падна и голем број корисници се жалат дека имаат проблемми со испраќањето пораки.

„Индипендент“ наведува дека се погодени милиони корисници ширум Велика Британија и светот. Медиуми наведуваат дека најмногу се погодени централна Европа, но и Јужна Америка, Русија, Индија, Малезија, САД...

Корисниците не можат да испраќаат и примаат пораки.