Интернет
3. October 2018 - 11:20

Падна Инстаграм- никој не знае што се случува, а корисниците ширум светот во паника

Познатата социјална мрежа Инстаграм утрово престана да работи, па корисниците не можат да се вклучат на своите профили, ниту да гледаат фотографии.

Инстаграм веќе еднен час не работи на глобално ниво, а причината засега не е соопштена од компанијата.