Бизарно но вистинито
11. September 2015 - 16:23

Овој тинејџер убил провалник, а тогаш сфатил дека тоа е неговиот татко!

Осумнаесетгодишник откако го застрелал во главата крадецот, по тетоважите и физичкиот сфатил дека се работи за неговиот татко.

Малакај Хајзлер (18) го разбудил плач и глас кој барал помош. Станал и забележал маскиран крадец како со пиштол се заканува дека ќе ја убие неговата мајка Џолин Едруз. Тинејџерот реагирал и го застрелал крадецот а тогаш сфатил дека го застрелал неговиот татко Џон Хајзлер (46).

Џон Хајзлер во вторникот утрото го скршил прозорецот и влегол во дом во Флорида на кој не смеел да се приближува. Ја фатил Џолин (37) и вперил пиштол на нејзината глава. Тинејџерот кој го забележал сето тоа имал само неколку секунди да размисли. Кога крадецот го вперил оружјето во него, тинејџерот пукал и го застрелал провалникот во глава.

Откако го застрелал во главата , по тетоважите и физичкиот сфатил дека се работи за неговиот татко.