Живот
30. November 2015 - 17:53

Овој теренец кошта 6 милиони долари - Кога ќе го притисне копчето ќе сфатите зашто!

Овој теренец на прв поглед изгледа необично, но доволно е да притиснете едно копче и се да се промени.
 
За неколку минути се трансформира во мал дом на четири тркала...
 
Погледнете го видеото: