Џет-Сет
17. September 2015 - 23:12

Овој натпреварувач од Фарма директно ќе оди во затвор

Од Фарма, Кристијан Голубовиќ ќе биде пренесен во затвор. Неговиот тим се огласи на Фејсбук и ја соопшти оваа информација.