Бизарно но вистинито
9. October 2015 - 18:03

Овој човек нема задник, а оваа фотографија тоа и го докажува!

Човекот кој имал непријатна болест и притоа го изгубил буквално целиот задник, се одлучил неговата приказна да ја сподели со останатите луѓе.
 
Корисник на Редит под име TBoneTheOriginal објавил сторија за својата "ненормалност" која била предизвикана од тешки цисти. Оваа состојба ја предизвикале болни цицсти кои се наоѓале на дното на концигеумот, а се многу опасни кога ќе се инфицираат и ќе се наполнат со гној.
 
- Имав повеќе операции и наместо вообичаените процедури кои подразбираат засекување на раната, имав пластилчна операција со која мораа да го затворат - не беше толку лошо и страшно.
 
- Не престануваа да се навраќаат, веројатно како што поминуваа години ќе биде уште полошо.
 
На сликите кои ги објавил додека е завртен кон огелдалото со задниот дел, се гледа дупче и лузна.
 
- Мојот анален отвор изгледа како и на сите други. Раната е премногу близу до него. Вршам нужда како и секој друг. Раната е сеуште малку отворена и се наоѓа до аналниот отвор. Морам да внимавам при бришење, фекалиите несмеат да завршат во раната. Се е до навика, го правам ова веќе шест години, така да не ми е тешко.