Живот
11. December 2017 - 16:42

Оваа госпоѓа се измачи за да ја погоди страната на која се наоѓа резервоарот

Иако понекогаш ги опавдуваме ситуациите во кои луѓето се бунат и прават смешни работи, за оваа госпоѓа не постои такво нешто.

Имено таа не еднаш, не двапати, не трипати, туку четирипати ја погреши страната на која се наоѓа нејзниниот резервоар, обидувајчи се да наполни бензин на бензиска пумпа.

Иако е видеото старо, сепак нејзината авантура на бензиска сеуште се споделува на социјалните мрежи, па вреди да се погледне.