Живот
18. August 2015 - 13:20

Ова се најлошите мајки - Кога ќе видите што прават со децата ќе се згрозите!

Некои жени просто не се створени за да бидат мајки, без обзир на тоа колку се труделе! Овие фотографии се вистински доказ.

Додека една мајка дозволува синовите да си играат со нејзините гради, друга пак ја слика својата полугола ќерка во тоалет.

Кога ќе видите што прават со децата, ќе останете згрозени.