Спорт плус
6. October 2016 - 15:21

Ова се 20. најужасни нокаути во историјата боксот!

Верувам дека Роки Балбоа најдобро објасни кога рече: „Еј Томи! Јас не го слушнав ѕвоното!“
 
Оние кои го гледале Роки 5 сега се смеат, а останатите може да го погледнете видеото за да разберете за што зборувам.
 
Роки со своите зборови ја кажа познатата реченица во боксот: „Не е крај додека не се заврши“, што значи без оглед колку лошо изгледа борецот, се може да се случи додека заѕвони ѕвоното.
 
Низ годините, многу борци докажаа дека оваа изрека е вистина.
 
Уживајте...