Живот
29. October 2015 - 23:29

Ова не е возможно: Овој човек со нозе го фрла детето во височина, без страв од неуспех!

Сте гледале разни акробации во точките во циркус и само сте чекале момент нешто да тргне на лошо и учесниците да се повредат. Некогаш и на врвните акробати им се случило нешто непредвидено и лошо.
 
Меѓутоа, во снимката во продолжение исто така ќе го помислите тоа, но  исто така и ќе се воодушевите од беспрекорноста на изведувањета на движењата на овој човек и ова дете. Тие се превртуваат, а не професионални гимнастичари.
 
Ќе се воодушевите:
 

 

Posted by NAXI RADIO 96,9MHz - Beograd on понеделник, 26 октомври 2015