Живот
25. July 2017 - 17:55

Ова е работната уноформа на Рита: Кога ќе ја соблече, ќе ве збудали со својот изглед!

Рита Mатос од Бразил е уште една девојка која работи една работа, а сонува за некоја друга кариера. Работи како чистачка, а на социјаните мрежи пробува да дојд до што поголема популарност и до уште едно занимање, кариера како модел.

Вака изгледа една од фотографиите кои ги објавува Рита.

Поради жешките фотографии добила прекар секси чистачка од Бразил! Привлекла и интерес кај бразилските медиуми за кои изјавила дека никогаш не помислува да ја откаже разботата како чистачка.

- Луѓето се изненадуваат кога ќе видат убава девојка која работи како чистачка на улица. Ми зборуваат дека можам да најдам подобра работа, но ја се праѓувам зашто оние ки чистат не смејат да бидат атрактивни? Тоа се предрасуди, горда сум на својата работа. Тешко е, но понекогаш и забавно, изјавила таа.

Рита и понатаму ќе се буди секој ден во 4:20, и ќе работи 12 часа.

- Не се срамам од својата работа која ми помага да останам во добра форма, порачува Рита.