Живот
23. November 2015 - 22:14

Ова е дефинитивно најглупавиот и најопасниот изум на светот

Ако има некој доброволец да проба некако да го исклучи би било супер, бидејќи ако ова вака продолжи че бидеме поразени од страна на роботската пипка која мафта со ножот :)
 

"It appears I have invented a knife wielding tentacle."Disturb Reality

Posted by Disturb Reality on Friday, November 20, 2015