Живот
5. јуни 2016 - 21:30

Ова бебенце ќе ве освои со својот неверојатен талент

20 месечното бебенце тргнала да се вози со својот татко, а кога ја слушна песната од радио покажа што знае.

Пееше песна на Елвис Присли но и правеше кои нема да може да ги заборавите.ж