Џет-Сет
4. February 2016 - 15:33

Откриени сексуални тајни на Џорџ Клуни и Ријана

Кога при гостувањето во шоуто на Елен Де Џенерис Ријана и Џорџ Клуни ја заиграа играта на вистината, беше очекувано да се дојде до сензационални откритија, доза непријатност и добра забава. 

Ријана дојде во шоуто за да го промовира својот нов албум, а Џорџ својот нов филм „Hail, Caesar!“. Но, Елен ја искористи можноста преку игра да дознае дали тие некому испратиле свои разголени фотографии, дали некогаш се опијаниле пред пладне, дали виделе некој рапер гол, дали заборавиле име на некоја личност со која се забавувале, дали испратиле порака на погрешна личност... 

Согласно со очекувањата, двајцата заводници имаа интересни признанија, а не се плашеа дури ни да се пошегуваат на нивна сметка.