Живот
12. December 2017 - 9:12

Отишол на прослава со сопругата а тогаш дознал мрачна тајна која му го променила животот!

Прославата која една компанија ја организирала за своите вработени била ноќна мора за еден маж. Всушност она што дознал тој е дека неговата сопруга заедно со шефот и уште неколку колеги посетувала свингерски клубови.

Својата исповед овој маж ја споделил на сајтот RawConfessions, со желба да остане анонимен.

Се почнало кога на прославата му пришол еден од колегите на неговата жена кажувајќи му дека е голем среќник бидејќи неговата жена изгледала совршено гола. После првиот шок, тој го прашал вработениот каде тој ја видел неговата жена гола а тој му одговорил на свингерски забави.

- Го прашав дали имал секс со нејзе, а тој ми рече не. Додаде дека малку се играле, а потоа тој со шефот заминал во посебна просторија. Цела ноќ ништо не и реков за мојот разговор со нејзиниот колега, но кога седнавме во автомобилот и тргнавме накај дома ги загубив нервите. Рече дека тоа го правела само на почетокот на нашата врска, кога само излегувавме. Потоа прашав дали очекува да и верувам дека сега не спие со нив и ми рече "да", признава овој маж.

Откако неговата жена признала тој кажал дека се кае што воопшто отишол на таа прослава, му било премногу неугодно да дели просторија со мажи кои ја виделе неговата жена гола. На негово изненадување неговата сопруга не изразила каење, туку само додала дека тоа било одамна.