Македонија
29. May 2024 - 12:27

Отчет на претседателката на Уставниот Суд, Добрила Кацарска

За сработеното во изминатите три години, извештај денеска јавно презентира претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска.

Мандатот на претседателката истекува на 2 јуни, до кога треба да се избере нов претседател на Уставен