Живот
26. October 2015 - 17:09

Ослабела 50 килограми за 10 месеци, без вежбање - Погледнете како!

Сите оние кои се обидуваат да изгубат оние „неколку“ вишик килограми, знаат колку голема мака е тоа. Ви се чини дека што и да направите тие три килограми никогаш нема да ве „напуштат“.
 
Сепак, во прашање е волја и упорност, а примерот на оваа девојка е доказ за тоа. Таа успеала да ослабе 50 килограми за само 10 месеци.
Горда на својот успех Лили објавила свои фотографии под кои напишала како успеала во својата намера.
 
- Јас не сум доктор, само го споделувам со вас тоа што ми помогна.
 
Се одлучив за кетогена исхрана. Внесувам околу 20-25 нето јаглехидрати дневно. Всушност кога вашето тело не може да ги користи јаглехидратите, мора да  ги гори мастите. Меѓу 90 и 95 проценти од моето внесување на јагле хидратите доаѓаат од зеленчук, со големи количини на протеини од пилешко, говедско, мисиркино месо, итн...
 
За оние кои бараат причина или мотив: Само почнете и НЕ СЕ ЛАЖЕТЕ...