Македонија
6. December 2019 - 11:59

Опожарено возило во Кавадарци, пожарникари спречиле огнот да се прошири и на куќата

Mоторно возило е опожарено рано изутринава во Кавадарци, а очевидци во изјава за МИА велат дека кавадаречките пожарникари спречиле огнот да се прошири и на куќата која била во близина.

- Благодарение на брзата интервенција на нашите дежурни пожарникари, спречени се поголеми штети, потврди Александар Чадамов, командир на Територијалната противпожарна единица.