Живот
23. October 2015 - 13:36

Оглас кој ја насмеа цела Македонија

Овој глас ја насмеа цела Македонија. Тој објави оглас на кој вели дека продава половни заби со кои има изедено само еден комбиниран сендвич и една јаболка. 
 
Погледнете...