Живот
26. November 2017 - 16:38

Оглас каков што немало до сега - Македонец си ја продава бабата на Интернет

На една позната македонска огласна интернет страна се појави чуден оглас за продажба.
 
Македонец ја продава својата баба која има 68 години и протоа го потенцира фактот дека зема пензија од 15 илјади денари.
 
Покрај огласот прикачена е и фотографија од постара жена, а на крајот додава дека цената е по договор.
 
Не знаеме дали ова е уште една невкусна шега или не, но негативни коментари пристигнуваат од сите страни.