Живот
6. September 2015 - 19:06

ОДВРАТНО: Ќе се згрозите кога ќе видите што направи Стефани во „Големиот Брат“!

Сплиќанката Стефани Баниќ брзо, по влезот во куќата на „Големиот Брат“, привлече внимание со своето раскалашено однесување, а ова што го направи предизвикувазгрозување.
 
Вампирка, како што самата се претстави во куќата, веднаш уште на првата журка се напи и и заврши во кревет со Ервин Мујаковиќ, а под дејство на алкохол, очигледно, сите кочници и попуштаат.
 
Стефани во такво алколизирана состојба, „од дното на на душата“ толку силно ждригна, што повеќе личи да ја викаат „камионџија“ отоклку „вампирка“.
 
Погледнете го нејзиот прост потег: