Македонија
23. јуни 2024 - 9:20

Од утре времен сообраќаен режим на регионалниот пат Р1109

АМСМ информира дека од утре на регионалниот пат Р1109 ќе биде поставен времен режим на сообраќај поради реконструкција со проширување.

Ќе се проширува делницата Понов мост - влез во Богданци.