Живот
14. November 2016 - 12:55

Објавила фотографија за да се пофали со новите нокти, а потоа забележале нешто необично!

Не е нешто необично кога ќе видите дека некоја девојка објавила фотографија со која сака да си ги пофали новите нокти. Такви објави има стотици илјади на ден, но еден привлече особено внимание. Корисничко име Larose419 на, на Твитер објави фотографија „нов маникир“.
 
Нежна розова боја со црна апликација на нејзините нокти. И додека многумина ги гледале само ноктите, некои луѓе приметиле нешто поради кое интернетот полуде.
 
Ако, како и повеќето гледате во бојата и формата на ноктите, сигурно и вие сте го пропуштиле она за ѓто се зборува со денови по објавата.
 
Всушност на фотографјата се гледаат само четири прсти.
 
Набрзо потоа, многу други жени на Твитер објавија фотографии со #fourfingers (четири прсти).