Бизнис
13. November 2017 - 19:50

Обезбедени пари за реконструкција на неколку делници

Владата обезбедени 600 илјади евра за реконструкција на делницата Миладиновце Петровец до Хиподром, која се очекува да биде завршена до крајот на годината.

Инаку оваа е само една од делниците кои ќе бидат реконструкуирани наредниот период.